

Date: Wednesday, March 25, 2015

Time: 6:30 pm - 8:30 pm

Location: Downtown Library – Multi-purpose Room

Agenda

1.	Welcome and Introductions (10 minutes)	6:30 to 6:40 pm
2.	Results from 1 st Round of Public Input (5 minutes) Overview of pedestrian safety and access issues identified during the 1 st round of public input	6:40 to 6:45 pm
3.	Recommendation Process (5 minutes) Update on the Task Force's process for developing recommendations and how today's input will be used	6:45 to 6:50 pm
4.	Stakeholder Focus Group Meetings Overview (15 minutes) Summary of the input provided at the March 12 th Stakeholder Focus Group Meetings	6:50 to 7:05 pm
5.	Meeting Input Process (5 minutes) Overview of tonight's input process	7:05 to 7:10 pm
6.	Potential Solutions Worksheet (20 minutes) Using the worksheet attached to this agenda, write down potential solutions to the ten issues that are listed	7:10 to 7:30 pm
7.	Group Discussion (40 minutes) Provide additional input	7:30 to 8:10 pm
8.	Next Steps / A2 Open City Hall Survey (5 minutes)	8:10 to 8:15 pm
9.	Turn in Worksheets (15 minutes) Finalize your worksheets from the individual exercise and hand in before you leave	8:15 to 8:30 pm