## Ann Arbor Deer Management Project Public Engagement Meeting Agenda Slauson Middle School Auditorium Thursday, February 5, 2014 - 7:00 p.m. to 9:00 p.m.



1.	Welcome - Sumedh Bahl (City of Ann Arbor Community Services Area Administrator)	7:00 p.m. (5 min)
2.	Desired Outcomes – Sumedh Bahl	7:05 p.m. (5 min)
3.	Project Team Introductions – Lisa Wondrash (City of Ann Arbor Communications Director), Charlie Fleetham (Public Engagement Facilitator)	7:10 p.m. (5 min)
4.	Facilitation Process and Norms for Tonight's Meeting - Charlie Fleetham	7:15 p.m. (5 min)
5.	Project Introduction and Progress Update – Sumedh Bahl Sumedh will describe the project background, its purpose, and the planning objectives. He will identify project materials, including the project website. He will then review key activities accomplished to date, a summary of the survey results and planned activities in the next 60 days.	7:20 p.m. (10 min)
6.	Interview with Lance De Voe – Rochester Hills Biologist Charlie will interview Mr. De Voe regarding the non-lethal Deer Management Plan created and implemented by the City of Rochester Hills. The audience will be able to submit questions on cards during this interview.	7:35 p.m. (30 min)
7.	Proposed Deer Management Plan (with lethal methods) - Chris Graham Chris, a member of the Washtenaw Citizens for Ecological Balance, will present a proposal for Ann Arbor Deer Management that includes a culling program. The audience will be able to submit questions on cards during the presentation.	8:05 p.m. (30 min)
8.	Public Comment - (3 minute limitation per speaker)	8:35 p.m. – until finished
9.	Summary, Thank You, and Next Steps – Sumedh Bahl Please make sure we have your contact information. We will send a follow-up message with the meeting summary and other materials to everyone who provides an email address this evening. Materials will also be available online at <a href="https://www.a2gov.org/deermanagementproject">www.a2gov.org/deermanagementproject</a> .	Post Public Comment (5 min)